Актуално


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

IndustriAll Europe избра лидерския си екип за 2021 - 2025 г.

Днес 3-ят Конгрес на IndustriAll Europe избра ръководството на организацията екип за мандатния период 2021 - 2025.

Конгресът избра Майкъл Василиадис за президент на industriAll Europe, Люк Триангъл за генерален секретар, Изабел Бартес и Джудит Киртън-Дарлинг за Заместник генерални секретари

Майкъл Василиадис е президент на Германския индустриален съюз на минното дело, химиката и енергетиката (IG BCE). Майкъл заема избрания пост на президент на индустрията за цяла Европа от 2012 г.

Люк Триангъл заема поста Генерален секретар на industriAll Europe от 2016 г., а преди това длъжност заместник генерален секретар между 2012-2016. Преди това той е бил Генерален секретар на Европейската федерация по текстил, облекло и кожа (2011-2012), а по-рано на различни позиции в белгийския профсъюз на металообработващите ACV.

Изабел Бартес се присъедини от Европейската федерация на металообработващите (EMF) през 1996 г. В EMF и по-късно като старши политически съветник на industriAll Europe, тя отговаряше за редица ключови области на политиката, по-специално фирмената политика, както и колективното договаряне и социалната политика. От юли 2020 г. Изабел е избрана от Изпълнителния комитет за заместник генерален секретар на industriAll Europe.

Джудит Киртън-Дарлинг е бивш член на Европейския парламент за Североизточна Англия (2014-2020). Преди това тя е активна в движението на лейбъристите и синдикатите. По-специално тя е избран за конфедерален секретар в Европейската конфедерация на профсъюзите през 2011 г., по-рано е работил за Европейската федерация на работниците в областта на мините, химиците и енергетиката (EMCEF) и ЕМП. През юли 2020 г. тя е избрана от Изпълнителния комитет за заместник генерален секретар на industriAll Europe.

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач