Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Управителният съвет взе решение да се проведе трети етап на кампанията за изготвянето и осигуряване на членовете на синдикалните организации с членски карти на НФТ"Химия и индустрия" - КНСБ.

Основание за това ни дадоха данните от вашите информационни карти, в които редица синдикални организации посочват, че имат необходимост от издаване на членски карти, а някои нямат издадена нито едно карта.

На второ място на регионално равнище чрез РС на КНСБ се договарят редица промоции за членове на КНСБ в отделни търговски обекти, което трябва да се удостовери с членската карта на КНСБ.

Управителният съвет реши вашите членски карти по заявките да бъда плетени авансово от бюджета, за да не се получава забавяне на процеса. В последствие на базата на броя заявки ще се прецени тяхното заплащате от гледна точка на ефективността на разходите. Да припомним, че членската карта е с единична цена от 0.55 лв.

За да се отпечатат членските карти се формира персонален код на синдикалния член за вход в електронния синдикат, услугите и инициативите на КНСБ, а за целта са необходими:

  • Три имена на синдикалния член
  • ЕГН на синдикалния член

Имайте предвид, че сигурността на данните е гарантирана.

Моля, да изпратите заявката и списъка на синдикалните членове на адреса на НФТ"Химия и индустрия" София-1000, пл. “Македония” – 1 или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Приложение: Заявка и Списък на синдикалните членове

Кампания членски карти - вижте като PDF

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач