Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

От началото на октомври 2016 г. започнаха срещите от първия етап на проект на КНСБ “Достоен труд за доставчиците и подизпълнителите на мултинационалните компании“ в определените поделения на МНК/големи предприятия, с участието на управляващите органи и представители на работниците - синдикални организации, представители в Европейски /глобални / работнически съвети (за поделенията на МНК ) и други. До този момент са посетени 30 поделения на МНК/големи предприятия, от които в химическия сектор „Лукойл Нефтохим Бургас” АД, „Агрополихим” АД, „Солвей Соди”АД, "Кох и ноор Хемус марк", "Свилоцел".

Днес екипът на КНСБ с участието на председателя на НФТ"Химия и индустрия", Красимир Кръстев беше на среща в "Тукаи" АД - Силистра, предприятие от каучуковия бранш за производство на гъвкави съединения и армирани маркучи. Предприятие, в което НФТ"Химия и индустрия" има амбицията да подпомогне работещите да изградят своя синдикална организация.

 

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач