Актуално


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/directq/addon/nft-chemical.eu/libraries/cms/application/cms.php on line 464

В София в Конгресния център на КНСБ се проведе двудневна работна среща на членовете на Европейския индустриален синдикат Industriall от Югоизточния регион на Европа, който обединява и защитава интересите на  трудещи се в индустриалния сектор, минния и енергийния сектор на европейско равнище.

Срещата беше открита от вицепрезидента на Industriall Васил Яначков председател на СФ"Металици" и Люк Триангъл, заместник-генерален секретар на Industriall. В срещата от страна на индустриалните федерации на КНСБ взеха участие Валентин Вълчев - председател на ФНСМ, Димитър Табаков - председател на ФНСОЛП, Красимир Кръстев – председател на НФТ „Химия и индустрия“, В регионалната среща взеха участие и индустриалните федерации на КТ"Подкрепа" и представители на синдикални организации от европейските страни от региона - Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина и Република Сръбска, Черна гора и Македония.

Приветствие поднесе вицепрезидента Валентин Никифоров от името на ръководството на КНСБ. Регионалната среща беше приветствана и от Регина Шуберт - директор на офиса на Фондация "Фридрих Еберт" в София и от Валеска Хесе – регионален представител на Фондация „Фридрих Еберт“ в Братислава, с помощта на които се провежда регионалния форум.

Сред темите, обсъдени на срещата, бяха развитието на европейската индустриална политика, ситуацията на синдикатите и на представящите се страни, определяне на бъдещите приоритети на Европейския индустриален синдикат Industriall за Югоизточния регион на Европа и оновните материали, приоритети и резолюции на предстоящия Конгрес на Industriall през м. юни 2016 г. в Мадрид.

8-ми Конгрес

Вътрешни правила на НФТ"Химия и индустрия" за администриране лични данни

 

10 май! Професионален празник на химика!

Синдикални и социални партньори

Синдикални партньори

Конфедерацията на независимите синдикати в България
Световната федерация на индустриалните работници
Европейска федерация на индустриалните работници
още

Социални партньори

Българска камара на химическата промишленост
Българска асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика
Българска генерична фармацевтична асоциация
още

Полезни връзки

Министерство на околната среда и водите
Министерство на здравеопазването
Министерство на труда и социалната политика
още

Google преводач